woensdag 1 januari 2014

BEDANKT....2013 WAS EEN FANTASTISCH JAAR

Een jaar waarin ik creatief kon/mocht zijn
Een jaar waarin ik een eigenste blogje opstartte
Een jaar waarin ik heel veel fijne mensen leerde kennen....
....virtueel en in levende lijve!
Een jaar waarin ik veel mocht leren van jullie allemaal

BEDANKT ALLEMAAL EN DE ALLERBESTE WENSEN VOOR 2014
12 opmerkingen:

 1. Fijn dat we je creatieve talenten mochten ontdekken en ik wens je 2014 veel naaiplezier en een goede gezondheid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie ook allemaal de beste wensen voor 2014, en voor dit jaar veel creativiteit, goede gezondheid en veel liefde gewenst ;)

  Liefs ♥ Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zijn blij dat je dat blog begonnen bent :-) Fijn dat we mochten meegenieten en hopelijk gaan we dat nog lang doen. Voor jou en je gezin heel veel geluk in het nieuwe jaar. x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het genoegen is geheel wederzijds ;-) Bedankt, en de beste wensen voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wens je een goede gezondheid, veel creativiteit en veel vriendschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan jou van harte dank voor de leuke creatieve ideeën,de prachtige creaties die we mochten bewonderen in 2013! Hopelijk mogen we verder genieten in 2014 ! Op persoonlijk vlak wens ik je met je gezin heel mooie momenten toe en een goede gezondheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook voor jouw een gelukkig nieuwjaar met veel geluk, mooier creaties en een goede gezondheid! En ook jij bedankt voor de prachtige maaksels die je hier laat zien! Op naar meer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral andersom een hele dikke dankjewel voor zoveel inspiratie en fijne schrijfsels, om ons deelgenoot te maken van je creativiteit en om zoveel ideeën gewoon zomaar en voor niets te delen! Ik ben blij dat ik jouw blog heb ontdekt, en hoop, net als vele anderen ongetwijfeld, dat je ook in 2014 je eigenste zelve kan blijven en in je leuke stijl kan blijven bloggen en naaien en knutselen enz.

  Daarnaast wens ik jou en je gezin en familie ook een heel fijn en mooi jaar toe, vol moois, warms, gezelligs, goeds, enz!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt ook om zoveel te delen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog maar gestart in 2013 ? En wat een start heb jij genomen zeg ! Ik wens je nu alvast vele fijne mooie momenten voor 2014 en kijk er al naar uit om je strakjes ook eens in het echt te ontmoeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eigenlijk mag het na de 7e niet meer geloof ik, maar ik ben even niet in blogland te vinden geweest (ik ben nu meer op instagram te vinden en dan schiet dat er een beetje bij in) Maar ik wil jullie veel geluk, gezondheid en creativiteit wensen voor 2014!!

  BeantwoordenVerwijderen